Jouw verzekeringen zijn belangrijk voor ons!

Samen bouwen wij aan zekerheid

Wanneer ons kantoor je adviseert een bepaalde verzekering af te sluiten doen wij dat pas nadat wij jouw persoonlijke situatie goed in kaart hebben gebracht. Via een verzekering bescherm je bijvoorbeeld jouw vermogen wanneer door jouw schuld anderen schade lijden of je bezit bij een schade. . 

Goed is altijd een momentopname

Op het moment dat wij het advies geven, staan wij ervoor in dat ons advies op dat moment prima aansluit bij je persoonlijke situatie. Deze situatie kan daarna echter wijzigen. De samenstelling van je gezin bijvoorbeeld, of jouw financiële situatie. Of stel je voor dat je voor je beroep opeens veel moet reizen naar gebieden met een hoog risico. Dan is dit iets om in de gaten te houden. Want al deze situaties kunnen tot gevolg hebben dat de verzekering bij het afsluiten prima aansloot bij jouw situatie, maar door de verandering niet meer goed past bij de actuele situatie.

Informeer ons kantoor over veranderingen

Vinden er veranderingen plaats in jouw situatie, laat ons dat dan weten. Wij controleren dan of het wenselijk is jouw verzekering aan te passen. Het kan natuurlijk dat wij je direct geruststellen omdat ondanks veranderingen in je situatie de verzekering nog steeds doet waarvoor je deze hebt afgesloten: zekerheid bieden. Maar soms is het verstandig dat wij met de betreffende verzekeraar in contact treden om de verzekering op onderdelen aan te passen.

Informeer jij ons, dan bevestigen wij dat aan jou

zijn op dit moment heel veel manieren om informatie aan ons door te geven. Bijvoorbeeld per mail of per telefoon. Het is ons beleid dat wanneer relaties aan ons veranderingen in hun persoonlijke situatie doorgeven, wij dat altijd bevestigen. Op deze manier weet jij zeker dat je bericht ons heeft bereikt en wij de nodige maatregelen zullen nemen om ervoor te zorgen dat de verzekering blijft aansluiten bij jouw nieuwe situatie.

Terug

Meer nieuws

Fatbike kan vette problemen opleveren

Niet iedereen is er enthousiast over: de fatbike. Robuuste fietsen met dikke banden. Vaak met...

Lees meer

Deuren en ramen sluiten

Frisse lucht bevordert een gezond leefklimaat in de woning. Veel mensen zetten daarom, zeker bij... Lees meer

De Fatbike en verzekeringen

Je ziet ze steeds vaker in het verkeer: de Fatbike. Niet iedereen is daar even blij mee. Op de...

Lees meer