Uw kind volgt dure rijlessen bij een rijschool. U kent een groot verlaten terrein. Als u regelmatig met uw kind op dat verlaten terrein gaat oefenen, spaart dat toch snel een paar rijlessen uit? Ons advies luidt: niet doen!
Lees verder
U heeft er vast al iets van gehoord: Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Ook ons kantoor zal de nieuwe regels uiteraard correct naleven. Wij informeren u kort over de hoofdlijnen van deze verordening.
Lees verderNavigatie, parkeercensoren, cruise control, gemak dient de mens… maar ook bedrijven die deze hulpmiddelen ontwikkelen…
Moderne auto’s zitten vol met sensoren die veel informatie verzamelen. Deze informatie blijkt veel geld waard te zijn. Dat leidt automatisch tot de vraag wie eigenlijk eigenaar is van deze informatie.
Lees verderEen schade die u lijdt door bijvoorbeeld het verliezen van een telefoon is niet te vergelijken met het verlies van een woonhuis met inboedel. Bij dat laatste krijgt u niet alleen emotioneel, maar ook aan regelwerk en organisatie veel op uw bordje. Voor ondersteuning is er dan de stichting Salvage.
Wij hopen natuurlijk dat het u nooit zal overkomen. Maar wanneer u toch eens te maken krijgt met een forse brand in uw woning dan is er een grote kans dat u stichting Salvage leert kennen. In dit artikel laten wij u met het mooie werk van deze stichting kennismaken
Lees verderVanaf 2025 mogen daken geen asbest meer bevatten. U heeft nog ruim de tijd om u hierop voor te bereiden. Maar pas op bij calamiteiten!
Nog steeds bevatten veel woningen asbesthoudend materiaal. Er zijn meerdere goede redenen om dit materiaal waar mogelijk te verwijderen.
Lees verder‘Mogen wij toegang hebben tot uw bankrekening?’ Een vraag waarbij waarschijnlijk alarmbellen gaan rinkelen. Toch kunt u deze vraag op korte termijn verwachten.
In de komende tijd gaan verschillende partijen u benaderen met de vraag om inzage in uw bankgegevens.
Mijn advies: voorlopig maar even nee zeggen! In dit artikel leg ik uit wat er aan de hand is.
Lees verder
Joyriding vindt plaats wanneer iemand zonder toestemming gebruik maakt van uw auto zonder de bedoeling om zich de auto toe te eigenen. Maar wat nu wanneer de joyriders onderweg schade aan derden of aan uw auto veroorzaken?
Lees verderHet blijkt dat veel gezinnen wél het risico verzekeren dat de man voor de pensioenleeftijd overlijdt, maar geen overlijdensrisicoverzekering afsluiten voor de vrouw. Als gezinnen al een overlijdensrisicoverzekering afsluiten dan is dat in grote meerderheid op het leven van de kostwinner, veelal de man. Kostwinner is degene die maandelijks zorgt voor financiële inkomsten. Het wegvallen van dat inkomen wordt met recht als een risico ervaren. Echter de niet-werkende partner of partner met parttime baan levert ook financiële bijdrage. Is er een wezenlijk verschil tussen de ene partner die in een gezin inkomen genereert en de andere partner die kosten bespaart?
Lees verderOp het randje van vakantietijd waarschuwen alarmcentrales over de gevaren van een buitenlandse reis zonder reisverzekering. Vorig jaar ging een kwart van de Nederlanders onverzekerd op vakantie.
Volgens de alarmcentrales onderschatten vakantiegangers...
Lees verderOff-piste skiën is vaak onverzekerd
Skiërs en snowboarders die buiten de piste een ongeluk krijgen, zijn lang niet altijd verzekerd.
Vanaf 1 juli 2013 moeten financiële dienstverleners voorafgaand aan het verlenen van een financiële dienst, een dienstverleningsdocument (DVD) aan u verstrekken. Het DVD moet worden verstrekt bij producten die sinds 1 januari 2013 onder het provisieverbod vallen.
Lees verder<< Vorige pagina | 211-221 van de 221 |